Nieuws

Blijf op de hoogte

Autobedrijf Dirk van der Steen geeft klant factuurbedrag terug

Autobedrijf Dirk van der Steen geeft klant factuurbedrag terug

De maandprijs van de landelijke actie ‘Factuurbedrag terugwinnen’ van JAMES is gevallen bij JAMES Auto Service in Limmen: Autobedrijf Dirk van der Steen. De heer en mevrouw Bultstra werden op maandag 8 augustus verrast met de teruggave van hun factuurbedrag. Klanten van JAMES maken elke maand kans om het volledige factuurbedrag terug te winnen als zij een review achterlaten op de website. Leaserijders die winnen krijgen een dinercheque ter waarde van 150 euro.

Het was voor de heer en mevrouw Bultstra een aangename verrassing: “We zijn erg tevreden over deze garage, deze prijs is mooi meegenomen! Ik was al heel erg tevreden over deze garage, maar nu natuurlijk helemaal!” Ze krijgen het factuurbedrag van € 149,00 op hun rekening teruggestort.

Dirk van der Steen is erg te spreken over de landelijke actie. “Door deze actie hebben wij een goede klant blij gemaakt. We zijn erg tevreden over de actie!”

Landelijke actie

Zowel zakelijke als particuliere klanten van JAMES kunnen meedoen aan de landelijke actie ‘Factuurbedrag terugwinnen’ door een review achter te laten op www.jamesautoservice.nl/factuur. Elke maand wordt één winnaar bekendgemaakt die zijn volledige factuurbedrag terugwint. Leaserijders die winnen krijgen een dinercheque ter waarde van 150 euro.

Leave comments

Your email address will not be published.*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top