Inruilwaarde van uw auto bepalen

11-02-2022 10:29
Inruilwaarde van uw auto bepalen-2022-02-11 10:29:42

Ziet u een mooie occasion voorbijkomen en bent u benieuwd wat de inruilwaarde is van uw huidige auto? Dan kunt u dat eenvoudig opvragen via onze website. Wij leggen het graag even uit.

Bij ons kunt u snel en eenvoudig via een online formulier de inruilwaarde van uw auto opvragen. Onze verkoopmedewerker zal vervolgens bij u terugkomen met een mooi voorstel.

 

Stap 1: Ga naar dirkvandersteen.nl/occasions

Hier zoekt u de occasion die u op het oog heeft.

 

Stap 2: Klik op de occasion waar u interesse in heeft

Dit kunnen er uiteraard ook meerdere zijn. Herhaal deze stappen dan bij elke occasion waar u interesse in heeft.

 

Stap 3: Klik op de knop 'Bepaal inruilwaarde'

Nadat u op de pagina van de occasion bent beland klikt u op de knop 'Bepaal inruilwaarde'. Zo opent er een formulier gelinkt aan de desbetreffende occasion.

 

Stap 4: Vul uw gegevens in

Vul vervolgens in het formulier uw gegevens van uw auto (kenteken, kilometerstand, foto's en eventueel extra opmerkingen) en uw persoonsgegevens zodat wij contact met u kunnen opnemen.

 

Stap 5: Verzend de aanvraag

Klik op verzenden zodat wij de aanvraag binnen krijgen. Wij reageren doorgaans binnen een week en nemen telefonisch of per mail contact op.

 

Vind u het makkelijker om te bellen en even langs te komen voor het bepalen van de inruilwaarde van uw auto? Dat kan uiteraard ook. Neem contact met ons op via 072 505 32 66.

 

Vriendelijke groet,

Team Dirk van der Steen