De hefbrug helpt ons werk te verlichten

11-02-2022 10:36
De hefbrug helpt ons werk te verlichten-2022-02-11 10:36:25

We hebben het altijd druk met onderhoud en reparaties. De monteurs zijn continu in de weer. Onze hefbruggen helpen hun werk te vereenvoudigen en verlichten.

Met behulp van de brug kunnen we werkzaamheden zoals de APK snel uitvoeren en uitlaat- of remschrijfproblemen makkelijker oplossen. In onze werkplaats hebben we daarom maar liefst 6 hefbruggen. Dit zijn verschillende varianten, elk geschikt voor een type auto, bepaald gewicht en bepaalde werkzaamheden. Zo kunnen we auto’s, bussen en zelfs 4x4 voertuigen van de grond krijgen. Hieronder een uitleg voor elk type brug die we hebben.

 

4-koloms hefbruggen

De 4-koloms hefbrug wordt gebruikt voor het uitvoeren van APK of servicebeurten. De hefhoogte van 2 meter zorgt voor een ergonomisch verantwoorde werkhoogte voor onze monteurs, omdat ze hierdoor rechtop kunnen werken. Het maximaal hefvermogen van de 4-kolomshefbruggen is 6.000 kg. De lengte van de rijbanen is geschikt voor bedrijfswagens.

 

2-stempel hefbruggen

De 2-stempel hefbrug zorgt ervoor dat de onderzijde van de voorkant en de achterkant van het voertuig goed toegankelijk zijn voor onze monteurs. We gebruiken deze brug ook voor werkzaamheden aan de wielen of wielophanging. Deze hefbrug is in staat om voertuigen tot 5.000 kg te heffen tot een hoogte van 2 meter. 

 

Schaarhefbruggen

De schaarhefbrug is in vergelijking met de 4-koloms hefbrug een ruimtebesparende brug. Deze hefbrug is geschikt voor personenwagens tot 2500 kg en kan volledig in de grond verdwijnen waardoor we de ruimte ook voor andere werkzaamheden kunnen gebruiken. Het voordeel ten opzichte van de schaarhefbrug in vergelijking met de 4-kolomshefbrug is dat onze monteurs zo makkelijker werkzaamheden bij de wielen kunnen uitvoeren. De wielen hangen vrij. 

 

Investering voor ons personeel

Een modern uitgeruste werkplaats zorgt ervoor dat ons personeel optimaal en ergonomisch kan werken. De investering zorgt ervoor dat zij hun werk goed en snel kunnen doen en u een goed resultaat krijgt afgeleverd.

Groet,

Team Dirk van der Steen