Auto’s zijn complexer geworden en zo ook het onderhoud

11-02-2022 10:39
Auto’s zijn complexer geworden en zo ook het onderhoud-2022-02-11 10:39:41

Dit betekent ook dat onderhoud soms langer kan duren dan dat dat 10 of 20 jaar geleden duurde. De technieken en middelen die wij inzetten tijdens een onderhoudsbeurt of reparatie zijn ook duurder in vergelijking met vroeger.

“Het komt regelmatig voor dat wanneer klanten de factuur zien voor (groot)onderhoud of reparatie, ze met vragen zitten. Want waarom is onze monteur er 3 uur mee bezig geweest? En wat wordt er bedoeld met ’kleine/hulp-materiaal’? Deze vragen begrijpen wij natuurlijk, en leggen wij graag uit.

Auto’s zijn complexer geworden en zo ook het onderhoud. Dit betekent ook dat onderhoud soms langer kan duren dan dat dat 10 of 20 jaar geleden duurde. De technieken en middelen die wij inzetten tijdens een onderhoudsbeurt of reparatie zijn ook duurder in vergelijking met vroeger. Hier investeren we als autobedrijf ook in. Het positieve gevolg hiervan is dat uw auto door de juiste middelen en technieken langer mee gaat (duurzamer) en veiliger is.

‘Kleine/hulp-materiaal’ is een verzamelnaam voor producten en handelingen die zijn ingezet voor het smeren en onderhouden van onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan deurrubbers of scharnieren. Hoewel deze ingrepen wel essentieel zijn om de auto goed te laten werken, snappen wij dat de term voor verwarring kan zorgen. Klanten zijn altijd vrij om hun vragen te stellen als iets onduidelijk is. Dat vinden wij niet meer dan logisch.”

Hanneke van der Steen, de echtgenote van Dirk, is vaak achter de welkomstbalie te vinden en daarom het gezicht van ons autobedrijf. Verantwoordelijk voor de gehele administratie van Autobedrijf Dirk van der Steen.