Financiering

Bel ons op 072 505 3266 of bekijk ons volledige aanbod occasions!

SANTANDER CONSUMER FINANCE

Met een financiering van Santander Consumer Finance verzekert u zich niet alleen van een goed product, maar ook van een snelle en probleemloze ondersteuning. U regelt alles onder één dak. Uw dealer zet graag voor u alle mogelijkheden op een rij.

Eén ding is zeker: zowel uw dealer als Santander Consumer Finance kennen de waarde van een auto als geen ander. Daarom hanteert Santander Consumer Finance altijd de meest gunstige tarieven, die toegespitst zijn op de auto van uw keuze, nieuw of gebruikt.

Santander Groep

Met meer dan 150 jaar historie, is Santander de vierde grootste bankgroep ter wereld. Het heeft meer filialen dan iedere andere internationale bank . 13,660 . en levert service aan 92 miljoen klanten in tien kernmarkten. Santander heeft wereldwijd 3,1 miljoen aandeelhouders.

Santander Consumer Finance

Santander Groep heeft in 2003 Santander Consumer Finance opgericht. Santander Consumer Finance is vertegenwoordigd in 17 landen en biedt de beste financiële dienstverlening via meer dan 130.000 partners. Santander Consumer Finance heeft meer dan 12,5 miljoen klanten en is leidend op het gebied van consumentenfinancieringen in de Europese markt.

Santander in Nederland

In Nederland is Santander Consumer Finance Benelux B.V. – gevestigd in Utrecht – al meer dan 20 jaar deskundig in het verstrekken van persoonlijke leningen en doorlopende kredieten. Santander is een gerenommeerde financiële dienstverlener die bekend staat om haar betrouwbaarheid en de aanhoudende scherpte van haar aanbod. Door onze jarenlange ervaring en onze aantrekkelijke financiële producten zijn we een sterke speler in de markt van de kredietverstrekking.

Santander Financiering
Back to top