Werkplaats

Autobedrijf Dirk van der Steen is een universeel autobedrijf met een professioneel ingerichte werkplaats. Hiermee kunnen we iedereen van dienst zijn, ongeacht het merk van uw auto of bedrijfswagen. Bij ons kunt u terecht voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw auto, bedrijfswagen of camper. Ook hebben wij de beschikking over de modernste diagnoseapparatuur, waarmee we uw auto kunnen uitlezen.

Reparaties worden pas na overleg en met uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf erg belangrijk.

Technische kennis

Onze medewerkers worden goed op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen op autotechnisch gebied, ondermeer d.m.v. het volgen van cursussen bij Bosch en GMTO. Deze twee leerbedrijven zijn een autoriteit op opleidingsgebied en schrijven beide rubrieken in vakbladen die door onze medewerkers gelezen worden. Wij stellen qua technisch know-how hoge eisen aan onze medewerkers omdat de huidige automobiel deze kennis ook verreist. Zo zorgen wij dat onze medewerkers up to date geschoold zijn en met uitgebreide kennis uw auto kunnen onderhouden en repareren.

Blijf mobiel

Uw auto in de garage, maar u wilt toch mobiel blijven? Geen probleem. Wanneer u uw auto onderbrengt bij Autobedrijf Dirk van der Steen kunt u rekenen op de beste service. Zo kunt u gebruik maken van vervangend vervoer. Natuurlijk houden wij u weer op de hoogte wanneer uw auto klaar is, maar in de tussentijd blijft u mobiel!

Tijdens het maken van een werkplaatsafspraak heeft u de volgende mogelijkheden:

  1. Wij halen en brengen u en uw auto voor het werkplaatsbezoek.
  2. U maakt gebruik van ons vervangend vervoer. Kijk hier voor de tarieven! (reserveren vooraf kan handig zijn in verband met de beschikbaarheid).
  3. Wachten

Heeft u een afspraak bij ons voor APK, onderhoud of een kleine reparatie en heeft u verder geen afspraken of verplichtingen? Terwijl de monteurs uw auto onderhouden en de wachttijd zo kort mogelijk proberen te houden kunt u verblijven in onze gastvrije en comfortabele wachtruimte waar u kunt wachten en eventueel werken onder het genot van een kopje koffie. 

Werkplaats